Ole Christen Hallesby

Ole Christen har økonomiutdannelse fra Ås. Fra kunnskap om skatt og regnskap, har veien gått videre til rådgivning innen økonomi. Med den bakgrunnen og kunnskap om menneskelige reaksjoner, bruker han nå tittelen veivalgsrådgiver for bønder. 

E-post til Ole Christen: och@hallesby.no


Mariann Andersen

Mariann har sin bakgrunn i helsevesenet og som bonde. I senere tid har hun som rådgiver fordypet seg i kunnskap om Jungs TypeIndeks (JTI), hvor hun er sertifisert rådgiver. Hun har også tatt etterutdanning innen konflikthåndtering.

E-post til Mariann: post@hallesby.no


Innholdet på disse sidene kan benyttes etter avtale. Hovedbildet på forsiden og på foredragssiden er tatt av Håvard Simonsen, Faktotom Informasjon AS.

Kontaktmuligheter

Vi driver et enkeltpersonforetak under navnet Ole Christen Hallesby. Vårt arbeid skjer i nær kontakt med landets bønder, primært i fylkene rundt Oslofjorden. Vi er derfor ikke alltid å treffe på kontoret. Ta kontakt per e-post hvis du ikke når fram på telefon.

A Kirkeveien 187                  T +47 33 32 11 11
   3140 NØTTERØY              
E post@hallesby.no

Du kan også kontakte oss ved å sende en melding nedenfor. Skjemaet kan også brukes til å melde deg på vår varsling av nyheter som vi legger ut.

Navn *
Navn